Natten

Léon-11

Léon blir mer och mer en nattbäbis…vägrar sova länge, så som han gjorde i början.
Nu är vi uppe hit och dit och dit och hit! Men jag gillar han ändå =)
Jag håller på att göra mig iordning för en tripp med tåget. Adam ska få lugn och ro på förmiddagen. Inte för att han har bett om det utan jag ska träffa en kompis. Hon har inte träffat Léon än och jag har inte sätt hennes bebbe Nikolaj..på tiden att vi seeeeees.

Ge mig lite kraft någon! Trött jag eeeeeeeeee!!!!!!!!!!
Ska be Ingo gå och väcka Adam nu, som han alltid gör. Jag säger bara
“Ingo, gå och pussa Adam” så springer han in i sovrummet och hoppar upp i sängen och pussar Adam i ansiktet. Då flyger han upp efter det! Bästa väckarklockan ever!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *