Syrran fyller 30 år snart

Syrran fyller 30 år snart, håller på att fixa lite med hennes present =) Ska bli kul!
1 dec börjar jag jobba heltid, hoppas jag hinner bli frisk tills dess. Kommer alltid ha helgerna fria, det kommer kännas skönt med tanke på att jag nästan jämt jobbat helger sen jag började jobba (som 14-åring).Hur kommer jag bli som kontorsråtta då? haha snacka om speedo gonzales efter jobbet, springa hem kanske, så jag blir av med min överskottsenergi! Har alltid varit väldigt rastlös.

Nej nu måste jag försöka ta mig ut med Ingo, stackars hund, får ingen uppmärksamhet längre. Han tar tom Léons strumpor och springer iväg, gömmer dom under bordet och ligger där och väntar tills vi kommer efter honom.

minskruttL2

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *