“Rensade” handväskan innan jag drog

God morgon!

Klockan ringde 05.00! Ska ta ett tidigare tåg idag! Allt verkar gå enligt tidtabell….tråkigt och strikt det lät då=) Hade varit roligare att berätta att det var orkestrar som spelade på perrongen. Människor vägrar hoppa på tåget och konduktören ville inte sluta dansa…men lunket säger, nu åker vi och alla sitter tysta och allvarliga. Nästa Stockholm!

IMG_5129

Ska på glöggmingel som jag berättade om igår och vill inte sitta på något försenat tåg och missa allting. Jag tog termobyxor idag! Vilken skillnad på livskvalité! Hur har jag kunnat gått utan i 36 år? =) Ska aldrig mer gå utanför dörren utan dom. Jag bytte även väska och insåg att jag måste fasiken rensa lite oftare….Obs! Toppsen och plåstret är inte använda. Allt satt ihop som ett litet mellanmål, haha!

IMG_5104

I morgon har barnen lucia på förskolan. Det blir somsagt inget luciatåg…bara öppethus. Men min dotter vill så gärna vara lucia och nu har jag fått låna ett set av Fia, tack Fia!! Letade överallt igår men hittade inget lucia-set. Min son ska vara tomte! Undrar om det är flera förskolor som har skippat lucian i år?  SÅ i morgon kommer jag åka till jobbet lite senare då det öppna huset har öppet till 10.00 och jag vill verkligen inte lämna barnen bland en massa främlingar och fröknarna har noll koll på vart barnen är. Men det passar ändå bra då jag ska på Alcazar sent på kvällen med jobbet. Måste dock hem med sista tåget eftersom min man jobbar natt.

IMG_4832

Julkalendern fortsätter att leverera, gillar den verkligen. Barnen sitter fängslade och sitter spänt och väntar på att få öppna luckan varje dag. Min dotter är inte så tålmodig kan man säga. Trodde faktiskt det skulle vara tvärtom när det gäller att få choklad =) Idag hann jag inte träffa dom små pluttarna, får se dom efter jobbet. Ska ge dom extra kramar och kärlek då!

Jag ska inte somna idag på tåget, vill ha en välfungerande nacke idag tack! Igår kom Foki förbi jobbet. Så kul att se dig vännen, har saknat dig massor.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *