Pokémon

Idag fick jag ÄNTLIGEN i gång min Pokémon som jag har på mobilen till barnen. Den har varit offline i 1 månad typ. Jag brukar samla bollar när jag åker till jobbet eftersom det knappt finns så mycket bollar här ute där vi bor. Men helt plötligt slutade den funka. GPS var urfunktion. När jag väl tog tag i det på RIKTIGT så löste jag det på fem minuter. Min son blev såååå glad. MEN det fanns inga bollar kvar så han kunde inte plocka upp de pokémons som han såg överallt bara därför. Det brukar knappt dyka upp några här runt huset men i morse när vi vaknade stod det sju stycken runt oss…Hur ofta händer det? Har de lagrats eftersom vi har haft den av i 1 månad =)? haha!

Idag jobbar min man sin sista dag sen får han ledigt 1 dag, stackarn, de har utfyllnad på tisdag så det blir en jobbig vecka för honom eftersom han jobbar dubbelt med annat också. Men vi kämpar. Detta kommer gynna oss i framtiden.

Vi har hittat ett till boende nu som våra vänner Sommar har bokat, så håll tummarna att vi får plats i huset dom datum som vi önskar. Vi kan egentligen åka närsom innan sonen börjar i ny skola, men vi har ju Ingo…vem kan ha Ingo? Ingen! Så vi har 1 vecka som måste passa när vi bokar.

Jag har duschat, sminkat mid, städat hela huset och dammsugit. Nu ska vi gå ut på en promenad igen. Sen ska vi bege oss till familjen nere vid tågstationen =) Fia och C:o så barnen får leka av sig lite. Har en känsla av att jag glömt ngt….men ja det visar sig nog.

Ha en fin dag

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *