Home again

Då har vi landat i Sverige!
Resan gick bra trots att min son spydde på flygplatsen efter bussfärden. Sen sov han på planet en stund. Han har kämpat. Han blir så åksjuk väldigt lätt,stackarn,precis som jag.
Mormor kommer och hämtar oss med Ingo och Floyd så nu sätter vi oss i bilen och är väl hemma om ett kort tag. Ska bli skönt att komma hem men mindre skönt än vad jag känt förut efter resor. Jag säger som våra resvänner “vi kände oss inte klara”.
Det har gått väldigt bra att åka med en annan familj. Tror faktiskt att vi kommer hänga med varann trots semester tillsammans:) man brukar bli avskräckt men det går nog bra! Hoppas dom känner lika haha, annars har jag noll självinsikt.

Nu är det full fokus på min sons första dag i förskoleklass som startar på måndag. Jag vill att han får en bra start på det “nya livet” Gud så drastisk jag är men jag är lika nervös som när jag började i ettan. Minns det så väl!

När jag kommer hem ska jag slänga in en tvätt och sen sätta mig på altan, knäppa med fingrarna och hopps på att någon lagar mat åt mig:) hehe!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *