Ingo min vän

Alltså det här med hund. Hur kom det sig att jag köpte Ingo? Vet ni det? Jag har ju aldrig haft hund någonsin eller djur för den delen. Levde med min lilla-syster som var extremt allergisk. Det är hon fortfarande….men Ingo går rätt bra för henne. Han är en blandning av allergihund =)

Jag kände mig ensam när jag bodde i Gävle. Så jag gick in på blocket och fick upp en bild på Ingo samtidigt som det pirrade till i kroppen. Alltså vilken grej att spontan köpa en hund över en dag. Dagen efter åkte jag till Linköping och hämtade honom. Vi stannade hemma hos Pappa på vägen hem så han fick leka med honom. Han var så liten så jag fick ha koll så ingen trampade på honom. Har en bild i mitt huvud hur Ingo springer mellan pappas ben och pappa skrattar. Ingo fyllde 9 år i januari, hoppas på flera år tillsammans med dig lilla skrutten. Utan dig hade jag nog inte levt idag. tack för att du lyfte mig när pappa dog. Tack för att du tog ut mig på promenader. Älskar dig min lilla hund.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *