God morgon måndag

Det var iskallt ute, jag fick ta min nya vinterjacka och stövlar. Barnen sov fram tills jag skulle gå utanför dörren. Blir alltid en fin ritual då av att pussas och kramas flera gånger, vinka i fönstret och sen glömmer jag alltid ngt så jag kommer springandes tillbaka och får göra ritualerna igen, haha! I natt hade min dotter det jobbigt alltså. Hon hostade och hostade. Jag som skulle sova hela natten tänkte jag, fick hjälpa henne att andas och sova korta stunder. Hon klagar aldrig hon är en riktig liten kämpe. Höstlovet började idag, så barnen ska vara hemma mån och tisdag sen måste jag jobba så dom får gå igen onsdag och torsdag. Jag var hemma hela veckan förutom en dag så jag måste verkligen vara på plats. Min man har ingen skola denna vecka heller så jag slipper stressa, sååååå skönt!

Idag hoppas jag på att mitt livs viktigaste profilmöte går i lås. 10.00 då gäller det. Har satt på mig lösfransar och grejer och gjort mig extra snygg, haha!

Jag vet att jag har varit skit dålig med bloggen, men jag är så himla engagerad på Instagram så följ mig där om ni vill se allt jag gör!

Nu ska jag in på morgonmöte! Ha en fin vecka

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *