Heeeeeelg och solen skiner

Helgen är här!

Veckan har varit både ris och ros. En av mina kollegor har slutat och jag gråter blod över det. Gillade verkligen honom. Så nu är vi ett gäng girls och en kille i hönsgården.

Barnen och min man ska fixa tacos tills jag kommer hem. Tror vi ska duka fint och göra fredagen till ett firande. En hel helg med varann! Ska bli så mysigt. Inatt fick jag sova. Min man sa ”lägg dig i sonens rum så tar jag barnen” jag var helt slut. Så jag sov i princip hela natten!! Asså kände mig nyfödd när jag vaknade haha! Så jag gjorde mysigt med tända ljus osv till frukosten. Det händer ALDRIG haha!

Nu är vintern här! Syrran fyllde år i förrigår,glömde skriva det. 36 år blev hon. Måste kika på vad jag ska ge henne när vi ses. Jag ser framemot nästa vecka, den är minst sagt fullproppad! Möten i andra städer,mycket åkande! Hoppas snön håller sig borta tills dess vill inte köra bil om det snöar,första halkan….varje år tror jag att jag inte kommer klara av att köra i vinterunderlag haha!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *