Vintern är här

Idag har jag jobbat i Uppsala. Kom precis hem. Allt gick så bra idag men ändå så hindrar det mig att jubla,förstår inte varför. Fick typ ont i magen fast det var en grej som typ gick i lås för mig idag. Egentligen borde jag korka upp champagne nu:) Sen att snön ligger på marken är inte det bästa jag vet.

Ska alldeles strax hämta barnen. Dagarna går i ett. Är det bara jag som inte hinner med? Finns inget utrymme att bara ligga och pilla sig i naveln. Det bara bam bam bam går i ett. Tänk att få jobba hemma i Uppsala hade varit en dröm. Är så trött på Pendlingen känner jag.

Snart är det jul också och planen är “enkelt” middag och bara paket till barnen. Inga paket till varann eller till alla vuxna. Ingen överkonsumtion eller höga krav.

Ska bli mysigt! Barnen har längtat sen i somras. Vi kommer vara hemma här vilket är underbart. Att behöva resa under julen vill jag inte vara med om. Förlåt men så är det.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *