Måndagen hemma

Har inte bloggat på ett tag,det beror på att jag nu ska flytta bloggen igen!!! Men vill helst byta nu eftersom jag ska byta jobb.

Helgen som var! I lördags var vi på kalas hemma hos familjen Sommar. Fullfart och mycket fika,mums! Älskar att hänga med dom,vänliga själarna!

Julen är snart här och vi klädde granen i lördags också, sån mysfaktor i hela vardagsrummet. Tänk om man kunde ha granen året runt. Jag är förkyld och har rethosta men nu behöver jag inte ta mig in till Sthlm mer,såååååå skönt! Snart börjar jag på mitt nya jobb,längtar ihjäl mig. Tänk att jag har bytt jobb!!! Haha känner mig så glad.

Den här veckan tar min kära man “studenten” han kommer bli diplomerad i ett helt nytt yrke. Som han har kämpat!!!! Sååååå kul! Det ska vi fira! heja heja! Nu är det bara ett nytt jobb som gäller. Det kommer med tiden det vet jag.

Idag fick jag ett ryck och målade halva vardagsrummet och målade alla stolar mörkgråa. Från vitt till grått det blev sååäää snyggt!!!!

I veckan ska jag göra klart hela vardagsrummet så det är fint till julafton.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *